Kunt u deze mail van De Slegte niet lezen, bekijk dan de webversie

 
 
 

Nieuwsbrief 1 februari, 2019

ANTIQUARIAAT
NIEUWSBRIEF

 
  De Slegte  
 
 
 

Nieuwsbrief 14 - Juni 2018 Old & rare – catalogus 52 / Claus und kein Ende… - Red Star Line Antwerpen = Amerika

Het is een druk voorjaar geweest: 4 tentoonstellingen, boekpresentaties & deelname aan de Londense ABA Rare Book Fair. We doen het nu even wat rustiger aan, vandaar dat u deze nieuwsbrief ook wat later dan gewoonlijk in uw mailbox vindt. In deze brief leggen we de nadruk op nieuw Old & rare aanbod, al kunnen we natuurlijk Hugo Claus niet terzijde schuiven.  Claus und kein Ende, nietwaar.

 
 
 

Catalogus 52 : Old & rare, and more…

Catalogus 52 : Old & rare, and more…

Op de Londense Rare Book Fair presenteerden we onze nieuwe catalogus. Naast een keur aan old & rare bevat deze catalogus ook een selectie Photography, Literature & Fine printing, Art & Avant garde en een iconische vintage poster uit 1909 ter promotie van de Red Star Line.


Lees meer >

Hugo Claus und kein Ende, deel 4

Hugo Claus und kein Ende, deel 4

De talloze evenementen naar aanleiding van Claus’ 10 jarig overlijden lopen stilaan op hun einde. Wie zich haast kan nog de expo’s in Het Letterenhuis en de Bozar bezoeken. Fans en verzamelaars hoeven echter niet op hun honger te blijven, wij presenteren maandelijks een vers aanbod (bibliofiele) boeken en andere Clausiana waaronder ook een aantal boeken uit de bibliotheek van de meester.


Lees meer >

Vers van de inkoop

Wij kopen bijzondere boeken, handschriften en archivalia. Enkele stuks of grote bibliotheken. U kan recente aanwinsten in onze voorraad curiosa hier bekijken.
Nieuw aanbod zeldzame, oude en/of bijzondere edities volgt u hier.

BEKIJK ONZE NIEUWSBERICHTEN

The ABA Rare Book Fair in London

The ABA Rare Book Fair in London

Twee weken geleden kon u ons vinden op The ABA Rare Book Fair in London, één van de belangrijkste boekenbeurzen wereldwijd. De beurs (vroeger in de Olympia) werd dit jaar voor het eerst gehouden in de evenementenhal Battersea Evolution.
We toonden er een selectie van onze mooiste boeken, handschriften e.d.m.. We presenteerden er tevens onze nieuwe catalogus die u hier kan bekijken.


Lees meer >

 
 
 

 

 
   
 

Wees als eerste op de hoogte van ons nieuws en nieuwe partijen.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram
Facebook Twitter Instagram

Persoonlijke instellingen aanpassen of Afmelden nieuwsbrief